Inloggen
Topgerechten
Topcategorieën
Populaire steden
Naar inhoud
Heb je trek? Dan ben je op het juiste adresHeb je trek? Dan ben je op het juiste adres

Naanbrood met boter-bezorging bij jou in de buurt

  1. België
  2. Oost-Vlaanderen
  3. Gent
  4. Naanbrood met boter

  Naanbrood met boter laten bezorgen in Gent

  Heb je zin om Naanbrood met boter te bestellen? Ontdek restaurants met Naanbrood met boter bij jou in de buurt in Gent waar je kunt afhalen of laten bezorgen. Vergelijk de opties, bekijk de menu's en bestel Naanbrood met boter online via Uber Eats.  Opent om 5:00 PM

  Midpoint

   
  4.5
  Opent om 4:30 PM

  GULZIG

  €€
   
  4.1
  Gaat open op Zaterdag om 11:30 AM

  Seli's Noodlebar

  €€
   
  4.4
  Gaat open op Zondag om 5:00 PM

  Café René

  €€
   
  4.5
  Gaat open op Maandag om 6:30 AM

  Café Des Arts

  €€
   
  4.7
  Momenteel niet beschikbaar

  Neptune

   
  4.2
  Momenteel niet beschikbaar

  Tenderly

  €€
   

  Smakelijk eten: restaurants met Naanbrood met boter in Gent

  Laat Naanbrood met boter in Gent bezorgen met Uber Eats. Vul het bezorgadres in en blader door restaurants met Naanbrood met boter bij jou in de buurt. Zie je een restaurant met Naanbrood met boter dat je nog niet kent? Vergelijk menu's, beoordelingen en prijzen en maak je keuze. Zodra je Naanbrood met boter online of via de Uber Eats-app hebt besteld, kun je de bezorging tot aan de deur volgen. Zo weet je precies wanneer je aan tafel kunt.

  Naanbrood met boter laten bezorgen of afhalen in Gent

  Met Uber Eats heb je de keuze uit toprestaurants met Naanbrood met boter in Gent zonder dat je de deur uit hoeft. De restaurants waar je Naanbrood met boter kunt laten bezorgen of afhalen, variëren afhankelijk van je bezorgadres in Gent. Controleer dus goed welke restaurants thuis, op het werk of bij een vriend of vriendin bezorgen, waar je je Naanbrood met boter ook maar wilt eten. Als je je Naanbrood met boter liever zelf wilt afhalen, kijk dan of er restaurants met Naanbrood met boter in Gent zijn waar je kunt afhalen.