Naar inhoud
Heb je trek? Dan ben je op het juiste adresHeb je trek? Dan ben je op het juiste adres

Arancini-bezorging in Gent

  1. België
  2. Oost-Vlaanderen
  3. Gent
  4. Arancini

  Arancini laten bezorgen in Gent

  Heb je zin om Arancini te bestellen? Ontdek restaurants met Arancini bij jou in de buurt in Gent waar je kunt afhalen of laten bezorgen. Vergelijk de opties, bekijk de menu's en bestel Arancini online via Uber Eats.


  Orange-ini

  Opent om 11:00 AM

  Orange-ini

   
  Nieuw

  Balls & Glory - Gent

  Opent om 11:30 AM

  Balls & Glory - Gent

  €€
   
  4.6

  Booze Bazar - Cocktailcatering

  Gaat open op Vrijdag om 1:00 AM

  Booze Bazar - Cocktailcatering

  €€
   
  Nieuw

  Smakelijk eten: restaurants met Arancini in Gent

  Laat Arancini in Gent bezorgen met Uber Eats. Vul het bezorgadres in en blader door restaurants met Arancini bij jou in de buurt. Zie je een restaurant met Arancini dat je nog niet kent? Vergelijk menu's, beoordelingen en prijzen en maak je keuze. Zodra je Arancini online of via de Uber Eats-app hebt besteld, kun je de bezorging tot aan de deur volgen. Zo weet je precies wanneer je aan tafel kunt.

  Arancini laten bezorgen of afhalen in Gent

  Met Uber Eats heb je de keuze uit toprestaurants met Arancini in Gent zonder dat je de deur uit hoeft. De restaurants waar je Arancini kunt laten bezorgen of afhalen, variëren afhankelijk van je bezorgadres in Gent. Controleer dus goed welke restaurants thuis, op het werk of bij een vriend of vriendin bezorgen, waar je je Arancini ook maar wilt eten. Als je je Arancini liever zelf wilt afhalen, kijk dan of er restaurants met Arancini in Gent zijn waar je kunt afhalen.