Naar inhoud
Heb je trek? Dan ben je op het juiste adresHeb je trek? Dan ben je op het juiste adres

Tonkatsu-bezorging in Antwerpen

  1. België
  2. Antwerpen
  3. Antwerpen
  4. Tonkatsu

  Tonkatsu laten bezorgen in Antwerpen

  Heb je zin om Tonkatsu te bestellen? Ontdek restaurants met Tonkatsu bij jou in de buurt in Antwerpen waar je kunt afhalen of laten bezorgen. Vergelijk de opties, bekijk de menu's en bestel Tonkatsu online via Uber Eats.


  Dimsumnia

  Gaat open op Zaterdag om 6:00 PM

  Dimsumnia

  €€
   
  4.1

  Sushi Kinzi

  Gaat open op Zaterdag om 10:50 AM

  Sushi Kinzi

  €€€
   
  4.4

  Karasu

  Gaat open op Zaterdag om 12:00 PM

  Karasu

  €€
   
  Nieuw

  Sum Sum

  Gaat open op Zaterdag om 5:50 PM

  Sum Sum

  €€
   
  4.4

  Smakelijk eten: restaurants met Tonkatsu in Antwerpen

  Laat Tonkatsu in Antwerpen bezorgen met Uber Eats. Vul het bezorgadres in en blader door restaurants met Tonkatsu bij jou in de buurt. Zie je een restaurant met Tonkatsu dat je nog niet kent? Vergelijk menu's, beoordelingen en prijzen en maak je keuze. Zodra je Tonkatsu online of via de Uber Eats-app hebt besteld, kun je de bezorging tot aan de deur volgen. Zo weet je precies wanneer je aan tafel kunt.

  Tonkatsu laten bezorgen of afhalen in Antwerpen

  Met Uber Eats heb je de keuze uit toprestaurants met Tonkatsu in Antwerpen zonder dat je de deur uit hoeft. De restaurants waar je Tonkatsu kunt laten bezorgen of afhalen, variëren afhankelijk van je bezorgadres in Antwerpen. Controleer dus goed welke restaurants thuis, op het werk of bij een vriend of vriendin bezorgen, waar je je Tonkatsu ook maar wilt eten. Als je je Tonkatsu liever zelf wilt afhalen, kijk dan of er restaurants met Tonkatsu in Antwerpen zijn waar je kunt afhalen.