Naar inhoud
Heb je trek? Dan ben je op het juiste adresHeb je trek? Dan ben je op het juiste adres

Cannoli-bezorging in Antwerpen

  1. België
  2. Antwerpen
  3. Antwerpen
  4. Cannoli

  Cannoli laten bezorgen in Antwerpen

  Heb je zin om Cannoli te bestellen? Ontdek restaurants met Cannoli bij jou in de buurt in Antwerpen waar je kunt afhalen of laten bezorgen. Vergelijk de opties, bekijk de menu's en bestel Cannoli online via Uber Eats.


  Cannolo by Arrikiiati

  Opent om 12:00 PM

  Cannolo by Arrikiiati

  €€
   
  Nieuw

  Il Pastaiolo

  Gaat open op Dinsdag om 11:00 AM

  Il Pastaiolo

  €€
   
  4.8

  Smakelijk eten: restaurants met Cannoli in Antwerpen

  Laat Cannoli in Antwerpen bezorgen met Uber Eats. Vul het bezorgadres in en blader door restaurants met Cannoli bij jou in de buurt. Zie je een restaurant met Cannoli dat je nog niet kent? Vergelijk menu's, beoordelingen en prijzen en maak je keuze. Zodra je Cannoli online of via de Uber Eats-app hebt besteld, kun je de bezorging tot aan de deur volgen. Zo weet je precies wanneer je aan tafel kunt.

  Cannoli laten bezorgen of afhalen in Antwerpen

  Met Uber Eats heb je de keuze uit toprestaurants met Cannoli in Antwerpen zonder dat je de deur uit hoeft. De restaurants waar je Cannoli kunt laten bezorgen of afhalen, variëren afhankelijk van je bezorgadres in Antwerpen. Controleer dus goed welke restaurants thuis, op het werk of bij een vriend of vriendin bezorgen, waar je je Cannoli ook maar wilt eten. Als je je Cannoli liever zelf wilt afhalen, kijk dan of er restaurants met Cannoli in Antwerpen zijn waar je kunt afhalen.