Naar inhoud
Heb je trek? Dan ben je op het juiste adresHeb je trek? Dan ben je op het juiste adres

Maaltijdbezorging in Sint-Truiden

  1. België
  2. Limburg
  3. Sint-Truiden

  Maaltijdbezorging in Sint-Truiden

  Laat je favoriete restaurantmaaltijden in Sint-Truiden aan huis bezorgen met Uber Eats. Of je nu ontbijt, lunch, diner of een snack wilt bestellen, met Uber Eats is het simpel om nieuwe restaurants te ontdekken in de buurt in Sint-Truiden. Bekijk de vele opties voor het bezorgen van eten, plaats je bestelling en volg deze van minuut tot minuut.


  Roasties

  Bestelling plannen
  Opent om 16:00
  Roasties
  Hamburgers
   • 
  Amerikaans
   • 
  Sandwiches
  Heilig-Hartplein 3, Sint-Truiden, Flemish Region 3800

  El Bocado - Sint-Truiden

  Bestelling plannen
  Opent om 12:00
  El Bocado - Sint-Truiden
  Spaans
   • 
  Vis en zeevruchten
   • 
  Mediterraans
  Plankstraat 2, Sint-Truiden, Flemish Region 3800

  Eat Point

  Bestelling plannen
  Opent om 11:30
  Eat Point
  Kebab
   • 
  Broodje
   • 
  Comfort Food
   • 
  Snackbar
  Luikersteenweg 350, Sint-Truiden, Flemish Region 3800

  Eten laten bezorgen en afhalen in Sint-Truiden

  Geniet van je favoriete gerechten, drankjes en meer van de restaurants die bezorgen bij jou in de buurt in Sint-Truiden. Kies uit verschillende bezorgopties, van Fastfood tot Ontbijt en brunch, bekijk menu's en restaurantaanbiedingen en bestel online. Als je liever iets afhaalt, zoek je naar restaurants in Sint-Truiden die afhalen aanbieden.

  Restaurants in Sint-Truiden die bezorgen

  Uber Eats helpt je bij het vinden van opties voor het bezorgen en afhalen van eten met een ruime keuze aan restaurants in Sint-Truiden. Vul een adres in om restaurants en cafés te vinden die eten bezorgen in Sint-Truiden. Zie je restaurants in Sint-Truiden op Uber Eats die je nog niet hebt geprobeerd? Bekijk hun menu en beoordelingen om te bepalen of je hun gerechten wilt proberen.

  De beste gerechten in Sint-Truiden

  Op zoek naar de beste gerechten in Sint-Truiden? Zoek bekende restaurants in Sint-Truiden of je eigen favoriet in Sint-Truiden om te zien of ze eten bezorgen via Uber Eats. Soms is het lekkerste eten gewoon waar je trek in hebt, dus als je weet wat je wilt eten, zoek je restaurants in Sint-Truiden die een bepaald soort keuken of gerecht aanbieden.