Naar inhoud
Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik een Uber Eats-promotiecode?

Je kunt op verschillende momenten een promotiecode toevoegen voordat je online bestelt op ubereats.com, bijvoorbeeld op de betaalpagina.

Waar vind ik mijn Uber Eats-uitnodigingscode?

Als je iemand wilt uitnodigen, log je in bij Uber Eats en ga je naar je accountgegevens. Hier vind je je persoonlijke Uber Eats-uitnodigingscode die je naar anderen kunt sturen.

Wanneer ontvang ik gratis gerechten via Uber Eats?

Je kunt een Uber Eats-promotie ontvangen waarmee je een bestelling (deels) kunt betalen en je kunt je Uber Eats-uitnodigingscode delen met vrienden. Dit werkt als volgt: als een van je vrienden voor het eerst bestelt via Uber Eats en jouw uitnodigingscode gebruikt, dan ontvang je een promotie. Je kunt de promotie dan toepassen op je huidige bestelling of op de volgende. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Waar vind ik promotiecodes voor mensen die voor het eerst via Uber Eats bestellen?

Als er Uber Eats-promotiecodes beschikbaar zijn voor mensen die nog niet eerder besteld hebben, dan staan ze op deze pagina. Als je nog geen codes ziet, probeer het dan later opnieuw.

Kunnen bestaande gebruikers ook Uber Eats-promotiecodes gebruiken?

Je kunt op verschillende manieren geld besparen op bestellingen via Uber Eats. Beschikbare promoties staan in je Uber Eats-account. Sommige restaurants bieden ook promoties aan als beloning voor klanten die een bepaald bedrag besteden. De meest recente aanbiedingen staan op de startpagina en bij je favoriete restaurants.

Kan ik meerdere Uber Eats-promotiecodes tegelijk gebruiken?

Je kunt maar één Uber Eats-promotiecode toepassen op een bestelling, maar je kunt wel Uber-tegoed en andere kortingen gebruiken.

Heb je nog andere vragen?