Uber Eats Home

  Casper bij je thuisbezorgd

   Casper bestellen en laten bezorgen in Gent

   Zoek een Casper in Gent bij jou in de buurt. Bekijk het menu, bestel je favoriete items en volg de bezorging tot aan je deur.

   Veelgestelde vragen

   Hoe bestel ik Casper online?

   Nadat je een Casper-locatie hebt geselecteerd in Gent, kun je het menu bekijken, de items selecteren die je wilt kopen en je Casper-items online bestellen en laten bezorgen.

   Bezorgt Casper in mijn gebied?

   Vul het bezorgadres in om te zien of er een Casper in Gent is op Uber Eats die bij je bezorgt.

   Zijn de menuprijzen van Casper en Uber Eats hetzelfde?

   De menuprijzen van Casper op Uber Eats kunnen afwijken van de prijzen in het restaurant.

   Wanneer kan ik Casper bestellen in Gent?

   We laten je de openingstijden van elk Casper-restaurant in Gent zien dat eten bezorgt via Uber Eats. Selecteer een Casper bij jou in de buurt om te zien op welke tijden ze bezorgen.

   Kan ik mijn bestelling bij Casper aanpassen via Uber Eats?

   Je kunt misschien een opmerking achterlaten voor de keuken en/of de menu-items van Casper aanpassen die je wilt bestellen.

   Kan ik ook drankjes kopen wanneer ik eten van Casper bestel?

   Je kunt alle menu-items van Casper bestellen die staan vermeld op de pagina van het restaurant op Uber Eats. Dit is inclusief drankjes, tenzij deze zijn gemarkeerd als niet beschikbaar of er een andere opmerking bij staat.

   Kan ik de bezorging van Casper via Uber Eats plannen?

   Met Uber Eats kun je nu eten bestellen en de bezorging voor een later tijdstip inplannen. Kijk of je bij de Casper in Gent de bezorging kunt plannen op het gewenste tijdstip.

   Kan ik eten bestellen en afhalen bij een Casper bij mij in de buurt?

   In sommige steden kun je via Uber Eats bij bepaalde restaurants een afhaalmaaltijd bestellen of eten bestellen en in het restaurant opeten. Lees verder voor meer informatie over afhaalbestellingen.